SUPERprenorii 21, evenimentul anual Upriserz – Când, unde și cum poți participa

Timp de citire: 2 minute

Suntem distanțați, dar rămânem conectați. 

Pe 14 ianuarie 2021, ne vedem la evenimentul anual Upriserz, pentru o zi full cu invitați, networking și sesiuni de training, ca să începi noul an cu motivația sus!

Dacă ai fost anul trecut la prima convenție Upriserz, știi deja că te așteaptă energia aia faină, pe care comunitatea noastră o aduce. 

Nu o să spunem că pandemia nu ne-a încurcat un pic planurile. Fiindcă da, am fi vrut sa ne vedem live și anul acesta. Dar tot pandemia ne-a împins spre o SUPERpremieră.

Cu gândul la siguranța tuturor, a fost nevoie să găsim soluții ca să fim distanțați, dar totuși să rămânem conectați.

Așa am creat planul primei convenții Upriserz LIVE, transmisă integral ONLINE.

În toamna lui 2020, am început să punem pe hârtie avantajele pe care această premieră le aduce. Cel mai mare: am scăpat de bariera fizică.

Dacă anul trecut nu ai fost la eveniment, din cauza distanței sau a obligațiilor care nu ți-au permis o călătorie la Cluj, în 2021 lucrurile stau diferit.

Ne vedem online, iar asta înseamnă că poți participa la eveniment GRATUIT, din orice colț al lumii.

Și merită să fii cu noi! Uite de ce:

  • 14 ianuarie va fi o zi full cu povești de succes și interviuri din care să îți găsești inspirația.
  • ne-am gândit și la atmosferă, așa că Bob Rădulescu (actor, comediant) va prezenta din evenimentul, la fel ca anul trecut
  • Cristian Gog (mentalist) va anima pauzele dintre sesiunile de training
  • Lorand Soares Szasz, Monica Ion și Călin Biriș sunt doar câțiva dintre trainerii Upriserz confirmați cu sesiuni speciale pentru 14 ianuarie 

Evenimentul din 14 ianuarie va avea și un scop caritabil; vom strânge fonduri ca să susținem dotarea bibliotecii primei școli de meserii create de Beard Brothers.

Am ales să sprijinim această cauză fiindcă știm că schimbarea se poate face numai prin educație.

Iată mai jos descrierea întregului proiectul:

“#BeardBrothersSchool este planul nostru. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toți oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat.” Beard Brothers

Tot evenimentul va începe de la ora 9 și vei avea ocazia să trăiești intens, alături de noi, fiecare moment, de la recepția speakerilor, la prezentări, sesiuni de training, tombolă și multe alte surprize! 

Vom fi live o zi full. Iar dacă ești antreprenor, dacă visezi la propria afacere ori îți dorești să schimbi lumi, îți recomandăm să fii cu noi. Așa cum menționam mai sus, evenimentul este gratuit pentru toți membrii Upriserz (deci poți participa indiferent ce tip de abonament ai, dacă nu ai abonament activ îl poți crea chiar acum, cu un click AICI).

SUPERprenorii se văd online pe 14 ianuarie. Abia așteptăm să trăim cu tine această SUPERpremieră!

Leave a Reply