Prima convenție Upriserz: peste 13 mii de euro strânși și un maraton de traininguri

Timp de citire: 3 minute

Pe 10 decembrie 2019 am organizat prima Convenție dedicată membrilor din comunitatea Upriserz. 

După mii de mailuri trimise de când am lansat librăria de soluții online, zeci de webinarii, conversații pe social, ne doream să ne întâlnim față în față cu cei din comunitate.

Am vrut însă ca întâlnirea să fie și un prilej în care învățăm unii de la ceilalți, nu doar să socializăm sau să împărtășim provocările pe care le-am trăit peste an. 

Și mai ales, am vrut să avem și un moment în care ne exersăm generozitatea și oferim sprijinul nostru celor care au nevoie de el.

Așa că programul primei Convenții Upriserz a conținut sesiuni de training intensiv cu experții de top care susțin cursuri în Upriserz.

Printre ei:

  • Monica Ion – expert în remodelarea creierului și membru Quantum Leap. Monica ne-a arătat ce sunt valorile, de ce sunt ele importante și cum ne pot ajuta să ne atingem întregul potențial financiar.
  • Alexandru Moldovan – expert în comunicarea non-violentă a susținut un exercițiu care ne-a arătat cât de ușor picăm în capcana “Eu am dreptate” și cât de departe putem să mergem ca să demonstrăm că punctul nostru de vedere contează
  • Raluca Culda, HR Business Consultant, ne-a arătat cum să facem firmele noastre să strălucească odată ce ca lideri încățăm să criticăm doar momentul și perspectiva, înlocuim victimizarea cu asumarea, exprimăm frustrarea imediat și susținem o cultură de apreciere și respect pentru efort).

Unul dintre momentele “lecție” a fost și cel în care Lorand Soares Szasz (inițiatorul proiectului Upriserz) a povestit despre cartea Captain Snout (te încurajăm să o cauți, e o carte excelentă pentru copii, din care adulții pot învăța enorm:)

Uite ce au scris cei de la Aly Media, prezenți la eveniment, despre acest moment:

“Am fost fascinat de povestea asta și sincer, habar nu aveam că ANT (furnică in engleză) e acronim pentru automatic negative thoughts. (…) fiecare dintre noi avem mereu câteva “furnici” pe creier, care ne sabotează și ne impiedică să ne dezvoltăm sănătos, pe toate planurile. Cele 5 furnici sunt: furnica totul sau nimic, furnica care vede totul negativ, cea care prevede viitorul, furnica care citește gândurile altora și firește, furnica care dă vina pe alții (din punctul meu de vedere, cea mai periculoasă).”

Dan Pitic, fondatorul companiei Perpetumm și președintele Consiliului de Administrație al Napochim, a avut cel mai puternic îndemn pentru aceia care visează să devină antreprenori dar simt că nu sunt pregătiți să piardă.

Începe să faci antreprenoriat. Nu ai ce să pierzi în afară de bani. Banii îi faci înapoi, însă să ai mereu grijă de cuvântul și de numele tău, pe astea nu ai cum să le cureți sau să le faci înapoi.

Ioana Molnar, owner Magnolia a oferit propria doză de inspirație despre care cei de la Dar Media au extras 2 lecții importante: 

“O firmă sănătoasă are vânzări bune dacă are un marketing bun; Înainte de un PR bun, vin manierele față de clienți, față de colegi.”

Cu siguranță că sesiunile de training au fost valoroase. 

Dar pentru noi, cei de la Upriserz, licitația de produse și servicii prin care susținem proiectul caritabil inițiat de Beard Brothers a adus cel mai puternic insight: acela că am reușit să creăm în mai puțin de un an de zile o comunitate puternică. 

Am realizat asta atunci când am făcut calculele după licitația cu scop caritabil și am văzut că am strâns cu ajutorul celor din sală 13.755 euro! 

Mulțumim fiecăruia dintre cei care a licitat!

“Banii vor ajunge la Ambulanța Socială, achizitionata in cadrul Walking Month, ambulanța gestionata de Beard Brothers si Asociatia Hans Spalinger Cluj. Ambulanta care va oferi servicii de asistenta medicala, sociala si juridica, #gratuit, in mediul rural.” Beard Brothers

Am încheiat evenimentul cu zâmbetul pe buze, datorită momentul de comedie oferit de  Improvertiții și cu promisiunea că ne vom revedea la un nou eveniment Upriserz curând! 

Urmărește-ne ca să afli printre primii când va avea loc.

One thought on “Prima convenție Upriserz: peste 13 mii de euro strânși și un maraton de traininguri

Leave a Reply